Mathworks

Case Study

Project Specifications

The Situation

The client brief was for the provision of collaboration rooms incorporating dry-wipe surfaces. The design was developed with the architect to utilise the i Wall Workwall solution inclusive of back printed glass white boards. The installation was completed with double glazing and double doors to maintain a high level of acoustic performance.

At A Glance

  • i Wall Project Value: £70,000
  • Architect/Designer: Create
  • Client: Mathworks, Cambridge
  • Project Duration: Unknown
  • Size: Unknown

We Made It Happen

Our Solution

The installation was completed with double glazing and double doors to maintain a high level of acoustic performance.

The Benefits

The result of this fit out was that greater acoustic performance was achieved. The client and employees were delighted with the dry-wipe surfaces practicalities and the level of privacy that they achieved from using the meeting rooms.