Cadence

Case Study

Project Specifications

The Situation

Due to substantial business expansion, the Cadence team required a larger office space, which provided an environment where staff have access to a range of agile working environments. The space needed to reflect the vibrant and internationally recognised brand and the values it upholds, whilst also being an inspirational space that fosters new ways of working, enables productivity and supports collaboration.

At A Glance

  • i Wall Project Value: £380,000
  • Contractor: Trac Management
  • Client: Cadence
  • Project Duration: 3 months
  • Size: 10,000 sq ft

We Made It Happen

Our Solution

A mix of workspace was required – meeting rooms and individual smaller meeting rooms for independent quiet working when needed. They also required collaborative working areas outside of the meeting rooms.

i Wall completed this project from scratch, not only installing the glass partitions but the panels too. The end results were stunning and an impressive working office space was created. i Wall successfully achieved Cadences’ key requirement that their established brand identity was accentuated through the use of graphics applied to the glass after installation.

The Benefits

The client was delighted/ thrilled with this project. Not only does the office area look great and reflect Cadence’s brand identity well, but i Wall completed this project timely, within budgets and were very diligent at keeping the working area clean and tidy. A real example of how it should be done.