i Wall helps transform The Ministry of Sound’s HQ

i Wall helps transform The Ministry of Sound’s HQ

i Wall helps transform The Ministry of Sound’s HQ 1024 683 i Wall

The project involved taking an old Victorian Printworks in Southwark and creating an environment for artistic and original thinkers. The project was set over four floors, i Wall helped the client achieve an area for creative collaboration, housed above a members club.

i Wall installed their i Wall 60 range over four floors in six phases over a six month period, whilst maintaining the original feel and look of the building. It was of paramount importance to maintain the buildings originality. The transom glazing style suited this perfectly.

The client was very pleased with this outcome of this project. As stipulated, the fit out maintained many of the original features of the Victorian Printworks building. The result was contemporary and gave a real sense of collaborative working within an office steeped in history.